16. jan. 2012

Tips !


 Jeg har kjøpt meg leire på Clas Ohlson og gått bananas med pepperkakeformer :) !! ( Denne pepperakeformen er kjøpt på Kremmerhuset )

Dette er en type leire som lufttørker, veldig fint for de som vil gjøre det enkelt :)


 Du kan stanse ut figurer som jeg har gjort å bruke dem til borddekorasjoner, pynt på gaver, pynt til å ha i vinduet eller rett og slett juletrepynt ! Du trenger jo ikke å bruke former slik som jeg har gjort, egen design funker fint det også !

På bloggen God Tid finner du ett innlegg om dette :)   
( Det var der jeg fant min inspirasjon )

PS: Denne leiren kan også males med alle mulige malinger når den har tørket !

Det var dagens tips :) Nå skal jeg og halsbetennelsen min plassere oss under ullpleddet og nerde litt :) Har en stor teknisk bit til kontoroppgaven vi hadde før jul som skal være ferdig til onsdag. (!!!) Men kommer da alltid i havn :) 

Håper alle har hatt en flott start på uken !

Charlotte

2 kommentarer:

  1. Se der ja! Slikt er gøy og setter en pesonlig vri på gavene eller som du sier ellers der en måtte ønske.. Tror jeg må lage opp noen som jeg kan ha liggende.. Mine ble litt tynnere og knakk litt lett synes jeg, også tok det sin tid før de tørket, hvordan var den biten hos deg?

    Klem fra meg

    SvarSlett
  2. Laget ett par tynne også men synes de tykke ble finest :) Mine er omtrent 0,7 cm tykke. Tok ca. 2 dager før de tørket skikkelig, ikke så gale !

    Klem !

    SvarSlett

Så koselig at du legger igjen en hilsen her hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...