16. jul. 2011

All homemade . . . Penal !

Etter litt mye om og men har jeg bestemt meg for at det siste skoleåret mitt fortjener ett hjemmelaget penal :) Skal faktisk lage 2 ! Har så mye forskjellige skrivesaker at det er greit å fordele. Inspirasjonen er også funnet takket være google.com.
Har bestemt meg for å lage ett rektangulært penal som nr.1 med litt dybde. Dette kommer nok til å bli brukt til fargeblyanter og tusjer. Penal nr.2 blir ett "rulle penal". Skal brukes til gråblyanter og penner. Har valgt stoffer også fra Stoff og Stil som jeg er utrolig fornøyd med :) Bilder kommer så fort jeg har fått fatt i symaskinen til hu mor og kan begynne på "mesterverket" !
Vi får se hvordan dette prosjekter går :) Med tanke på at jeg ikke har sydd noe som helst de siste 2 årene kan dette bli relativt spennende :) Krysser fingrene!

Har du noe spennende DIY prosjekt på gang ?

Charlotte

3 kommentarer:

 1. Så utrolig spennende.. Jeg vil også ha!
  Gleder meg til å se..

  SvarSlett
 2. Får se hvordan det går :D Må si eg stortrives med symaskinen, får bare håpe at kunsten ikke e helt glemt :) Bilder kommer !

  Håper du har en flott sommer , gleder meg til å se alle sammen på skolen til høsten :)!

  SvarSlett
 3. Heihei, kan du hver så snill å legge ut et innlegg på hvordan du lager den rull-sammen-penalet og den vanlige rektanel penalet med plomster mønster?

  SvarSlett

Så koselig at du legger igjen en hilsen her hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...