28. juni 2011

Ny header ?

Jeg er litt av en "vinglepetter " når det kommer til det og ta valg. Spesielt når det gjelder design av noe slag. Så nå synes jeg det var på tide å la noen andre bestemme :) 

Hvilken av de to headerene nedenfor skal brukes ?




 Alt. 1

Alt. 2



Charlotte

Kreativt bilderas !



Vet det har vært minimalt med blogging de siste 2 ukene, har vært utrolig hektisk. Mappeinnlevering, jobb... Alltid noe og gjøre :) Men nå som mappekarakteren er i boks ( Fikk en B foressten, utrolig fornøyd!) kan jeg endelig slappe av og har fått en uke fri fra jobb :)

Her har du bilder fra min nybegynte hobby :) Scrapbooking / Kortlaging, virkelig en hobby for meg har jeg funnet ut !





Ønsker alle en flott tirsdag :)!

Charlotte

18. juni 2011

PÅ MIN ØNSKELISTE

På ønskelisten for tiden står ett Scrapbooking start kit :) Noen som har anbefalinger om hvor jeg skal kjøpe ? Hvor de har ? Bildene under er fra Panduro, av deres starter set :)


17. juni 2011

SCRAPBOOKING


Har lenge lurt på om jeg skal finne meg en hobby som kan gjøres hjemme utenom mine DIY prosjekter :) Fant frem til scrapbooking ! Kanskje det blir noe kortlaging i fremtiden. Dette har jeg drevet med før men har liksom aldri hatt tiden til det. Men nå er det på tide og skaffe seg noe å gjøre i sommerferien :)


Bildene over er fra Panduro Hobby, de har så utrolig mye fint! Og mye av det de har til scrapbooking koster ikke skjorta heller. Var på Nille idag og fant noen få småting, må jo samle litt før jeg begynner :)
Vi får se hvordan det går denne gangen, legger nok ut noen bilder når jeg har komt igang :)

Ønsker alle sammen en fantastisk helg :) 

Charlotte

16. juni 2011

HJEMMELAGET SYSKRIN


Har lenge ønsket meg ett ordentlig syskrin, men har aldri funnet ett som virkelig er "meg". Etter mange timer med leting i butikker kom jeg opp med ideen og lage mitt eget, akuratt slik jeg vil ha det!

I en sånn situasjon er det utrolig kjekt og ha en handy bedre halvdel, som har vært tømrer :) Jeg kommer med ideene/ konseptet og han pitcher inn med ideer om hvordan det kan gjennomføres.

Så var det ut og finne drivved til skilleveggene og lokket til syskrinet. På Sotra har vi funnet en vik der alt mellom himmel og jord skylles i land, der er det masse og finne ! Selve "boksen" er laget av en furuplank fra Byggeriet, og syskrinet har fått hengsler, lås og håndtak som er nye :)










Nå er skrinet innflyttingsklart, så det blir morgendagens "to do". Slenger nok ut noen bilder da også :D
Så der har du det. Hvis du ikke finner ting akuratt som du vil ha det, lag det selv!

Ikke lenge igjen til helg alle sammen :)

Charlotte

13. juni 2011

VELKOMMEN





Har fått meg ett velkommen skilt! Er resultatet av ett kreativt øyeblikk igår kveld sammen med min bedre halvdel :) En drivvedplank, hobbymaling, sjablong og båttau er det du trenger :) Min bedre halvdel brukte boremaskinen, er ikke så ekstremt handy på det området, hehe :)

Ha en forsatt flott dag alle sammen !

Charlotte

11. juni 2011

MIN NYE KOMMODE



Denne flotte kommoden / kjøpmannsdisken har jeg vært så heldig og fått av bloggeren Lill Charlott ! Som også er student i samme klasse som meg :) 

Forelsket meg i denne etter ett besøk rett før jul og ble helt i ekstase da hun skulle gi den bort :) Etter at min kjære og jeg klarte og dra den opp trappene hjemme har den fått sin plass på soverommet som oppbevaring for alle mine diverse ting :D Fant ut igår kveld/ natt da jeg ryddet at jeg har egentlig altfor mye greier. Men alt fikk plass så jeg hadde jo ikje hjerte til og kaste noe, hehe.

Håper alle har en flott helg :)!

Charlotte

10. juni 2011


T A P E T G A L S K A P

Har vært innom på nettsiden til Måleributikken, de har så utrolig mange flotte tapeter! Så jeg bestilte meg 4 stk prøver. De kommer fint pakket til deg i posten og er like bred som en rull og 1 meter lange. Det er jo faktisk slik at en kan gjøre noe kreativt med dem !


 De har ett utrolig bredt utvalg !


Absolutt verdt en tur innom :)

Ønsker alle en riktig god helg!

Charlotte

8. juni 2011


S U M M E R  P H O T O S


Er amatørfotograf sammen med min kjære :) Kjekt med felles interesser. Idag har vi vært på Sotra på drivved jakt og ble noen bilder rikere. Tenkte jeg skulle dele litt :) Savner sommeren, synes det flotte været kan komme snart.

Charlotte

7. juni 2011


N O T A T B O K   M A K E O V E R





Charlotte
M A P P E I N N L E V E R I N G



I enden av hvert semester har vi på Norges Kreative Fagskole mappeinnlevering. Det vil da si at vi får vite f.eks. sånn som nå på en mandag hva vi skal levere inn av det vi tidligere har gjort, og så skal dette leveres inn i en mappe torsdag morgen :) En utrolig fiks måte og gjøre det på, men alikevel like stressende og hardt som en eksamen. 

Vi sitter gjerne døgnet rundt mange av oss, tegner og skriver til vi har svarte rema 1000 poser under øynene. Du kan trygt si at det er maaaange trøtte trynet torsdag morgen, hehe. Mange som egentlig aldri helt skjønner hvordan vi klarer det. "Psst... masse masse masse koffein og sukker er hemmeligheten.."

Her er en liten sniktitt på hva jeg driver med om dagen, altså mappeinnlevering.

Charlotte

5. juni 2011

K I S T E N  M E D  D E T  R A R E  I




Her er min materialkiste. En gammel kiste som min bedre halvdel fant på jobben. Utrolig hva man finner når man rydder. Den er blitt brukt til oppbevaring av masker og drakter. Men nå fungerer den som oppbevaring for materialprøvene mine :) Den er også utrolig dekorativ. 

Jeg pusset den først med pussemaskin, (lenge leve latskapen) og så har den fått 2 strøk med drivved beis. Bokstavene kom på igår da jeg hadde ett kreativt øyeblikk. 
Sjablongene er fra stoff og stil og er utrolig flotte ! 

Ha en forsatt fin søndag :)

Charlotte
H O W  T O  D O  -  O P P S L A G S T A V L E




DU TRENGER

SLIK GJØR DU

1. Du kutter til platen til ønsket mål. 

2. Tekstilet klippes til.  NB ! Husk og regne med det som skal brettes rundt kanten på platen.

3. Klipp til platevatten til samme mål som platen. Hvor mange lag du vil ha spørs hvor "fyldig" du vil at tavlen skal være. Du kan også ha uten :)

4. Legg stoffet med rette siden ned mot bordet, deretter platevatten og platen. 

5. Brett stoffet rundt kanten på platen og bruk stiftepistolen for og feste. Tips! Jeg brukte først litt lim og strøk stoffet over ved kanten for at det skulle sitte skikkelig.

6. Når du har stiftet nok, ( Bedre med for mange enn for lite) kan platen snus. Om du har brukt lim bør den ligge til limet har størknet, for den som har tolvmodighet til det. 

7. Nå kan du legge ut båndet i ønsket design. På kryss eller vertikalt og horistontalt. Stift båndet på baksiden stramt og godt. 

8. Da er det tegnestiftenes tur. Du kan først hamre noen inn ved kanten der båndet går bak platen, og så der båndene møtes på platen. De jeg har brukt er blanke og fås hos Europris til 8 kr. pakken. De fungerte veldig fint, bare ikke være ekstremt voldelig med hammeren når de skal hamres inn i platen.

Og voila, du har din egen oppslagstavle !

Charlotte

4. juni 2011


E N  N Y D E L I G  N E T T B U T I K K




Den kjekke nettbutikken Lobelia. En nettbutikk de har alt jeg kan drømme om, og litt til. Her kunne jeg virkelig brukt utallige timer på og gå gjennom alt fra A til Å. En utrolig flott nettbutikk for sånne som meg selv :) Har valgt ut noen av de utrolig mange produktene de har og lagt ut bilder her. Absolutt verdt en titt !

God helg til alle sammen !

Charlotte

3. juni 2011

D E N  S T O R E  D R Ø M M E N






Har lenge ønsket meg en slik ! Kanskje det snart kan bli en realitet :) ?
Charlotte

F L I S  ,   F L I S  O G  M E R E  F L I S 



Idag har dagen min bestått av kjøring til og fra flisebutikker.
Har vært innom Modena , Norflis og Flisekompaniet. Fikk med meg så mye jeg kunne bære :) 

Hyggelig !

Charlotte

2. juni 2011


E T T   K R E A T I V T   I N N S L A G





Har alltid vært ett ordensmenneske og det kommer nok til å forsette. Har lenge ønsket meg en oppslagstavle av noe slag, men absolutt ikke den typen med kork. Det kan selvfølgelig bli flott det også men ville ha en litt "mykere" look på tavlen. 

Så sammen med min kjære som også er ekstremt kreativ så kom vi frem til dette resultatet ! Er utrolig fornøyd og den har nå fått sin plass på veggen på soverommet. Blir brukt til litt div. Er det noen som lurer på fremgangsmåten er det bare og legge igjen en kommentar så kan prosessen forklares :)



Charlotte

1. juni 2011

M A T E R I A L P R Ø V E R   I   P O S T E N !



Har hatt kontakt med Tarkett via mail og fått tilsendt materialprøver :D 
Fikk dem i posten idag og er kjempefornøyd ! 


Nå er det snart helg !

Charlotte
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...