31. mai 2011

O R D E N  I  S A K E N E


Vi interørstudenter får ofte prøver fra snille firma om vi smiler pent og er høflig. 
Og disse prøvene begynner å hope seg opp hos meg, venter også på prøver som kommer i posten snart så det begynner og bli mye ! 

Kom med den geniale ide at store prøver kan lagres i en stor kasse, og så kan jeg jo ha mindre prøver av alt i bokser som er lett tilgjengelig og som kan tas med på skolen. 



Over er bilder av boksene. De fås kjøpt hos europris til en billig penge med lokk. Merkelappene har jeg laget selv med mønstret, hvitt papir og dymoen :) Tråden jeg har brukt er hamp. 


Charlotte

26. mai 2011

Amatørfotografen :)


Jeg lusker mye rundt i skog og mark sammen med min kjære og tar bilder. Vi er begge to hobbyfotografer og det er kjekt å ha en felles interesse. 

Her er noen bilder som jeg har tatt av noen flotte roser :)




Her er en søt fugl som bestemte seg for å være grei og posere for meg :)




Charlotte

Peach ! . . .



Følte plutselig en trang til og utforske litt farger ! Så nå fremover kommer det innlegg om farger :) Farger er noe vi omgir oss med konstant, noen farger liker vi ikke og noen farger elsker vi. Hvorfor er det sånn? 

Det viser seg jo at det er psykologi involvert i farge, fargepsykologi! Hvordan fargene får oss til å føle og ikke minst hvordan farge påvirker temperaturen i det rommet du befinner deg i. Slik som at rødt føles varm og koselig mens blått derimot føles kaldt. 

Idag er det fargen "fersken" som stod for tur :) Hva føler du når du ser denne fargen?






Charlotte

25. mai 2011

Moodboard T7 selvvalgt . . .

Etter mye tenking og grubling ble valget om skifting av format tatt. Er veldig typisk meg og ombestemme meg i siste liten . . . 

Men synes det ble utrolig mye bedre :D 





Da forsetter jeg med mitt og isolerer meg fra omverden :) 
Halleluja for at det ikke er lenge til mappeinnlevering og sommerferie !


Charlotte

24. mai 2011

Min eksamenspresang fra min kjære ? . . .

Kom over denne flotte macbook casen / sleeven eller hva du skal kalle det på www.gearzap.com, en engelsk side som har det meste :) 

Den er formet som en konvolutt og har trykkknapp :) Kan mildt sagt si at jeg forelsket meg i den som var av brunt skinn. 

Kanskje den finner sin vei hjem til meg som eksamenspresang :D ?











<3

17. mai 2011

All homemade . . .

Høyest på ønskelisten stod en smykkeramme :) Har så mange øredobber og smykker at de må ha sin egen plass. Hadde ikje mye hell med å finne noen ramme så hva gjør en da? Er kreativ! og lager en selv :) Med hjelp fra min kjære som var så snill å bruke sagen og slikt, og kom med gode ideer så ble dette kjempebra :)!

Min lidenskap for drivved kom nå til nytte. Var nede ved sjøen og samlet noen slitne planker som hadde skylt i land og laget en ramme av dem. Baksiden er dekket med hvit bomull og tråden som er brukt er tvinnet streng. En veldig grei og stødig løsning! 









 En god 17.mai til alle sammen!


<3

15. mai 2011

Min fremtidige sofa ? . . .

Jeg har lenge sett etter en sofa som er rimelig, passer min personlige stil og som kanskje også kan likes av min kjære :) Våre bedre halvdeler har jo littegrann de skulle de sagt de også. Her tror jeg at jeg har funnet min drømmesofa! 

Vi planlegger og kjøpe oss hus når jeg er ferdig med studier og har fått en stabil jobb :) Så da skal jeg for harde livet argumentere for denne, for denne skal i hus !
 
Vil vi ha den i grå ?

Eller lys beige ?
 Eller mørk brun?


Bilder: www.ikea.no

<3

Europaller !

Det er så utrolig mye kreativt du kan gjøre / lage med europaller. Salongbord, seng, skrivebord. Du kan jo også ta dem fra hverandre og lage bokhyller og mye annet! Her er ett par eksempler som jeg tenker på å gjøre noe med =) 




 




<3

Høyest på ønskelisten...

Har fått inspirasjon fra den flotte bloggen http://lillpastill.blogspot.com/
, som er Lill Charlott sin blogg. Hun skal lage seg en flott bildevegg med noen nydelige rammer. Og rammer har jo mange bruksområder. Jeg har alltid ønsket meg en fin måte å henge opp smykkene og ørerobbene mine.

Kom over en flott smykkeramme på  http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2011/02/galleri-oppbevaring.html.
 

Kanskje skal jeg ta meg en tur på en bruktbutikk til uken? 




<3

12. mai 2011

T7 Selvvalgt!

Hvert år har interiørstudentene ved Norges Kreative Fagskole ett selvvalgt prosjekt. Første året har du privatbolig: enten en leilighet eller enebolig. Andre året går vi over på det offentlige og kan velge en kafe, bibliotek og lignende. 

Dette prosjektet går paralellt med alt annet en har gående fra og med februar til 1. juni som er presentasjonsdagen. Så dette er veldig mye ett fritidsprosjekt selv om veiledningsøkter er lagt inn de siste 3 ukene før prosjektet skal presenteres. 

Ett utrolig spennende prosjekt synes jeg. Jeg har valg meg en nydelig enebolig som Mesterhus var så grei og gi meg tegninger til. Takk! Har også kommet frem til ett konsept og det meste av møbleringen er i boks, men fremdeles mye arbeid igjen. Tenkte jeg skulle dele dette med dere idag siden det ikke ble noen blogginnlegg igår. 

(Til min unnskyldning hadde jeg meg en 11,5 timers arbeidsøkt igår, ikke lett å være student) 











Over er ett bilde av materialprøvene mine for prosjektet. Går det i tråd med konseptet tror du?


<3

10. mai 2011

Suprise !

Igår fikk jeg en meg en overasskelse etter en tur i postkassen. Der lå det en hentelapp fra posten.. Hmmm.. Det viste seg å være min velkomstgave fra BoligPluss som var kommet. 

Siden det var evigheter siden jeg begynte å abbonere hadde dette gått i glemmeboken. Gaven var en søt liten tekanne i glass og stål! Den hadde filteret allerede i selve kannen så du slipper poser :) Kjempesøt!




<3

Kreativ notatbok / skissebok !

Jeg har tatt inspirasjon fra bloggeren Lill Charlott, som også er en student i samme klasse som meg =) Hun hadde ett flott innlegg om en notatbok du kan lage din egen forside på! 
 Link til Lill Charlotts blogg:
 http://lillpastill.blogspot.com/
Det måtte jo bare jeg ha, og rushet til nærmeste Clas Ohlson idag for å sikre meg en slik. Skissebøker er også noe det går en del av hos meg og bestemte meg for å gjøre noenlunde det samme med en notatbok med blanke sider. 



Notatblokken med linjer var veldig grei å lage forside til. Siden den har en slags "plastlomme" så du bare sklir arket nedi. Den kommer jo med en ferdig forside så du kan bare bruke den som en mal. Bare å klippe og lime!




Skisseboken som ikke har en forside med plastlomme måtte jeg være kreativ. Siden jeg klippet og limte så ville denne forsiden være ganske sårbar i den store vesken. Så jeg la en plastfilm på forsiden over bildene og dette fungerte overasskende bra!



Over er bilde av begge bøkene!



Notatblokken som er linjert ser slik ut i butikk og koster 39 ,- i A5 str. Den fås hos Clas Ohlson!




Notatblokken som er ulinjert ser slik ut i butikk og koster 49 ,- i A5 str. Den også fås hos Clas Ohlson!




<3

8. mai 2011

I mine drømmer...

Idag har vært en laaaang dag.. Samboeren min har vaktuke og måtte selvfølgelig på jobb idag. Så dagen idag har bestått av rydding, kjede seg... lage noe, kjede seg... Og så kom det! Hvorfor ikke sikle litt i internettbutikker etter noe fint! 

Har leeenge ønsket meg ett flott vitrineskap til de stakkars fine tallerknene, glassene og annet fint som nå står i en hylle og støver ned. (Nei de blir ikke brukt så ofte, hehe) 

Her er noen av skapene jeg sikler etter. Kansje jeg bare skal få med meg min handy samboer og lage ett? Noen som har gjort sånt før? Bare å fortelle!

<3


Vitrineskapene kan du finne på:

www.novasolo.no

www.shop.easystorehosting.com

www.nettelitas.blogspot.com

Forandring fryder!

Jeg har fått drived dilla ! 

Denne stigen ble satt sammen av meg idag og har fått sin plass i gangen :)



Ha en forsatt fin søndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...